Spring naar content

Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC)

Even voorstellen: BSNC
De BSNC staat voor Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek: hét landelijke kennis- en innovatieplatform voor buitensportvoorzieningen. Onze passie is ervoor te zorgen dat de leden van uw vereniging of binnen uw gemeente zoveel mogelijk plezier beleven aan hun hobby en veilig kunnen sporten. Dat doen we samen met ruim honderd aangesloten organisaties: aannemers, gemeenten en sportbedrijven, leveranciers en adviesbureaus. Wij faciliteren kennisuitwisseling over en -ontwikkeling van de aanleg, beheer en onderhoud van buitensportaccommodaties. Het grote doel is het 
bijdragen aan kwalitatief hoogwaardige buitensportvoorzieningen, zodat deze bespeelbaar, duurzaam en veilig zijn voor alle gebruikers. Wij bevorderen innovatie en zijn initiator van praktijkgericht onderzoek. Door de effectieve samenwerking in onze branche te stimuleren, leveren we een bijdrage aan een goede marktwerking. 
Sinds de oprichting in 2002 timmert de BSNC aan de weg. In de praktijk betekent dit dat de branchevereniging regelmatig bijeenkomsten, praktijk- en studiedagen en congressen organiseert. Bovendien treden we op als een serieuze en volwaardige gesprekspartner voor overheden, sportbonden en andere organisaties die een verbinding hebben met sportvelden. Naast het in gang zetten van nieuwe ontwikkelingen en het (laten) uitvoeren van onderzoek, bevorderen we normering en certificering van buitensportvloeren- en terreinen. De BSNC is een organisatie voor en door leden. Dankzij de inzet van onze leden maken we onze ambities waar. De markt (h)erkent het lidmaatschap van de brancheverenging als een kwaliteitslabel. We hanteren ook een gedragscode waarmee de leden aangeven dat ze op een eerlijke, zorgvuldige en behoorlijke wijze in de markt actief zijn.
   
Het bureau van de BSNC is gevestigd in het centraal in Nederland gelegen Houten.
Contact
Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek
Bezoek- en postadres:
De Molen 30
3994 DB Houten