Spring naar content

Patrick Rijnbeek

Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven. Uit voetbal heb ik in mijn jeugdjaren veel plezier en eigenwaarde gehaald. Zaken als samenwerken, samen voor één doel gaan, presteren en respect opbrengen voor tegenstander, scheidsrechter en coach heb ik daar verder kunnen ontwikkelen. Inmiddels beoefen ik met veel plezier sporten als wielrennen en fitness.

Ik ken ook de bindende kracht van een sportvereniging. Ik vind het belangrijk om een actieve rol te spelen bij de sportverenigingen van mijn kinderen als bestuurder, coach of enthousiaste ouder.

Als voormalig fysiotherapeut met 15 jaar ervaring in dat vak geloof ik in de preventieve waarde die sport en bewegen kan hebben voor mensen. Als mensen leren om bewegen te integreren in het dagelijks leven en gezonder gaan leven is er immers veel gezondheidswinst te halen.

Als mensgericht mens vind ik de klanten van het Kenniscentrum Sport ontzettend belangrijk. Bij deze klanten spelen de relevante maatschappelijke vragen waar het Kenniscentrum kennis op kan ontwikkelen die bijdragen aan de oplossing. Vanuit het gesprek, de verbinding komen de beste oplossingen tot stand.