Spring naar content

Petra Pluimers

PM-dance is een dansorganisatie die in midden-Nederland op 14 verschillende locaties danslessen aanbiedt aan haar leden.Het PM-dance hoofdkantoor is gevestigd binnen het FDC-centre in Utrecht.
Met het aansturen van dansdocenten, medewerkers, buurtsportcoaches, allround sportdocenten, de jaarlijkse organisatie van verschillende grote (dans)events en shows, het initiëren van nieuwe events èn het zelf soms nog verzorgen van danslessen zijn mijn werkzaamheden veelomvattend, allround en uitdagend te noemen.

PM-dance werkt als partner samen met ruim honderd scholen (basis- en middelbaar onderwijs) en met meerdere instanties, organisaties, stichtingen en verenigingen in midden-Nederland.

Sinds 2014 ben ik mede-eigenaresse van het FDC-centre (www.fdc-centre.nl) in Utrecht. Binnen het FDC-centre beschikken we over vier grote sport/danszalen en een ruime fitnessafdeling waarmee het FDC-centre in Utrecht gedurende zeven dagen per week dé plaats is voor sportieve activiteiten waar wekelijks ruim duizend sportievelingen aan deelnemen: The Place To Be!

Namens het FDC-centre ben ik o.a.ook projectleider van de projecten challenge030,Lets Bounce, globepowered, UDA en Olympic moves. Gebaseerd op mijn ervaringen binnen het FDC-centre is het voor mij duidelijk dat ondernemen in sport zal blijven toenemen en ik zet me daartoe dan ook volledig in met als veelgebruikte uitspraak: Krachten Bundelen! Samen werken als sportaanbieders, grenzen verleggen binnen de sport en vooral ook aandacht hebben voor de “ anders georganiseerde sport” ( ook de Urban sports!) zijn thema’s waar ik de afgelopen jaren veel mee bezig ben geweest. Mijn kennis en ervaring over deze onderwerpen deel ik met (beginnende) sportverenigingen, sportaanbieders, instanties en gemeenten.

Sinds September 2018 volg ik de master sport en beweeginnovatie aan de HAN. In 2020 hoop ik afgestudeerd te zijn met een onderzoek naar ( vernieuwend ) bewegen in de openbare ruimte . Als gevolg van het vooronderzoek komen in april 2020 de eerste urbandanceground(s) van Nederland te liggen in de stad Utrecht . Een innovatie waar ik dan ook heel trots op ben!

Ik ben een ondernemende, enthousiaste en hard werkende jonge vrouw en sta zeer positief in het leven met als motto: Ondernemen Is Dóen! Met de UDB leden (Utrecht development board) zet ik me dan ook in voor de mooie stad Utrecht , kansen omzetten in mogelijkheden als doel!