Spring naar content

Tim Opmeer

Tim werkt bij Stichting Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg als combinatiefunctionaris. In deze rol is hij als Stedelijk Coördinator Brede School verantwoordelijk voor de pijler ‘Brede School en Wijk’. Daarnaast houdt Tim zich bezig met sportstimulering waarin hij evenementen als de Schoolsport Olympiade en de Sportprijs coördineert en organiseert. Ook binnen de verenigingsondersteuning is Tim actief met directe hulpvragen uit de gemeente Leidschendam-Voorburg en heeft hij een rol in de personeelsvertegenwoordiging.

Tim is getrouwd en woont in Rotterdam. Van kleins af aan is hij bezig met sport waarin atletiek en met name voetbal een belangrijke rol hebben gespeeld. Nadat Tim de opleiding Sport en Bewegen niveau 4 aan het ROC Mondriaan in Delft succesvol heeft afgerond stroomt hij door naar de HBO opleiding Sport, Management en Ondernemen in Rotterdam welke met succes wordt behaald.

Zijn werkende leven staat tot nu toe geheel in het teken van Sport. Eerst als personal trainer in de fitness, voetbaltrainer bij Forum Sport, actief voor de KNVB en vanaf 2009 werkzaam als combinatiefunctionaris in Den Haag en Leidschendam-Voorburg. Vanaf 2017 is Tim alleen werkzaam in de gemeente LV. Naast zijn fulltime baan is Tim ook actief in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam als assistent trainer waarin hij zijn passie voetbal kan uitoefenen.