Spring naar content

10 oktober Matchmaking evenement toekomstbestendige kunstgrasvelden

Dinsdag 10 oktober organiseert de gemeente Amsterdam in samenwerking met gemeente Haarlem een matchmaking-evenement voor het aanbestedingstraject Scale Up Toekomstbestendige kunstgrasvelden. Elke ondernemer die bij kan dragen aan innovatieve en duurzame toepassingen op en onder kunstgrasvelden, is welkom!

Datum: dinsdag 10 oktober 2023

Tijd: 13.30 – 18.00 uur

Locatie: Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

Wie zoeken ze

Gemeente Amsterdam en Haarlem zoeken verschillende partijen, die samen (in consortia), innovatieve oplossingen ontwikkelen voor de verschillende ambities. Het doel: duurzame kunstgrasvelden van circulaire materialen, die bijdragen aan een verbeterde waterhuishouding, een betere aanpak van hittestress en een algemene positieve bijdrage aan het energievraagstuk. Denk bijvoorbeeld aan een systeem voor wateropslag of composteerbare materialen. Dus ook voor bedrijven en innovators die momenteel niet actief zijn in de kunstgras branche kan deze opgave interessant zijn! 

Genoemde gemeenten willen, in samenwerking met marktpartijen, een positieve verandering teweegbrengen in de negatieve effecten van kunstgras. En met meer dan 200 sportvelden in Amsterdam en Haarlem, kan er veel impact gemaakt worden bij het verduurzamen van de stad en andere steden.

Programma

Tijdens deze middag maak je kennis met het project Scale Up Toekomstbestendige Kunstgrasvelden en word je geïnspireerd en uitgedaagd hoe jouw bedrijf bij kan dragen aan deze revolutie. Je ontmoet andere waardevolle en gedreven ondernemers met dezelfde visie, die bereid zijn samen te werken aan de toekomst van sportvelden. Wie weet vind jij wel de perfecte samenwerkingspartner! Meld je direct aan.

13.30 – 14.00 Inloop

14.00 – 14.45 Welkom en keynote spreker

14.45 – 15.30 Presentatie Scale Up aanbesteding

15.30 – 15.50 Pauze

15.50 – 17.30 Speeddating & marktplein

17.30 – 18.00 Netwerkborrel

Lees meer over dit project op: kunstgrasvelden.innovatiepartners.nl