Spring naar content

Goede voorbeelden gezocht!

Op deze website Duurzame Sportsector delen wij regelmatig voorbeelden van sportverenigingen die hun accommodatie hebben verduurzaamd. En er zijn altijd meer voorbeelden welkom!

Dat is ook de oproep van Remco Hoekman, directeur van het Mulier Instituut in zijn column in Sportaccomm. Al ruim 1.000 sportverenigingen hebben een energiescan laten uitvoeren en hebben zich laten adviseren over de te nemen maatregelen. Toch lijkt het lastigste deel de uitvoering te zijn en met name de financiering. In 2020 zijn er aanzienlijk minder BOSA’s (Stimulering Bouw en Onderhoud Sportaccommodaties) aangevraagd dan in 2019. Maar de wil is er! Is jouw sportaccommodatie een inspirerend voorbeeld? Laat het ons weten! 

Naar de column van Remco Hoekman.

Zonnepanelen op de nieuwe kleedkamers van VV Angerlo Vooruit, in 2020  één van de winnaars van Sportaccommodatie van het Jaar - Beste Initiatief Duurzaamheid.
Zonnepanelen op de nieuwe kleedkamers van VV Angerlo Vooruit, in 2020  één van de winnaars van Sportaccommodatie van het Jaar – Beste Initiatief Duurzaamheid. De inschrijving voor de nieuwe verkiezing is weer geopend: https://sportaccommodatievanhetjaar.nl/.