Spring naar content

Kom naar de kennisdag Sportaccommodaties van VSG

Vereniging Sport en Gemeenten nodigt je uit voor de fysieke editie van de Kennisdag Sportaccommodaties 2022. Deze vindt plaats op donderdag 14 april in het Omnisportcentrum te Apeldoorn. Deze prachtige sportaccommodatie is ruim opgezet. Er is daarom voldoende ruimte om te netwerken en de verschillende programmaonderdelen te volgen.

Wat kun je verwachten?

Je kunt op de dag zelf kiezen uit een breed aanbod aan onderwerpen. Je stelt dus je eigen programma samen! Na de ontvangst (09:00 uur) kun je vijf rondes met workshops en presentaties bijwonen. Het inhoudelijke programma duurt tot 16:15 uur. Daarna kun je napraten tijdens de netwerkborrel.

Uitgelichte workshop: Ondersteuningsmogelijkheden bij het verduurzamen van sportvastgoed 

Deze workshop wordt verzorgd door Kenniscentrum Sport & Bewegen i.s.m. Sport NL Groen

In de Routekaart Verduurzaming Sport heeft de sportsector de doelstellingen vanuit het klimaatakkoord vastgesteld. Daarin staat de sportaccommodatie als maatschappelijk vastgoed omschreven als open en toegankelijk, verbindend tussen binnen- en buitenruimte, dienstbaar aan biodiversiteit, klimaatuitdagingen en de energietransitie in de omgeving. Daarvoor is een kennisstructuur ingericht om eigenaren van sportaccommodaties te helpen de juiste keuzes te maken. In deze sessie worden verschillende ondersteuningsmogelijkheden besproken. Zoals de online tool Sport NL Groen, de Verdieping op de leidraad en de Whitepaper over eigendomsverhoudingen bij sportvastgoed om verduurzaming in de sport te versnellen.

Kosten

  • De kosten voor VSG-leden bedragen € 296,00. Niet-leden betalen € 445,00.
  • Young Professionals van een VSG-lidorganisatie betalen € 192,00, als zij samen met een senior van dezelfde organisatie aan de Kennisdag deelnemen.

Deze bedragen zijn inclusief documentatie, koffie/thee en lunch en exclusief btw. VSG-bedrijfspartners nemen deel op basis van de voorwaarden van het type lidmaatschap en de bijbehorende lidmaatschapstegoeden.

Aanmelden kan hier