Spring naar content

Marktconsultatie voor toekomstbestendige sportvelden

Ben jij enthousiast bezig met de ontwikkeling van duurzame, innovatieve sportvelden? Kun jij “out of the box” denken? Schrijf je dan in voor de marktconsultatie toekomstbestendige sportvelden van de gemeente Amsterdam. 

De gemeente Amsterdam wil toekomstbestendige sportvelden ontwikkelen. Daarom zoeken zij de samenwerking op met kennispartners en marktpartijen. Werk jij als start-up, scale-up, kennisinstelling of (advies)bureau aan innovaties t.b.v. sportvelden met:

  • circulaire materialen
  • slimme bouwprocessen
  • duurzame energie 
  • klimaatadaptatie

Dan is de gemeente Amsterdam op zoek naar jou! Zij zoeken zowel innovaties voor natuurgrasvelden (waardoor ze intensiever gebruikt kunnen worden) als kunstgrasvelden.

Schrijf je in

Door je in te schrijven, denk je mee over de uitdagingen en toekomst van de stad. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de gemeente Amsterdam kennis te laten maken met je product of dienst. 

Je kunt je tot en met 17 januari 2022 (uiterlijk 14.00 uur) inschrijven voor de marktconsultatie. 

Webinar

Heb je nog vragen? Dan kun je die stellen tijdens de online informatiebijeenkomst, op 8 december 2021 van 10.00 – 12.00 uur. Meld je aan door een mail te sturen naar: Rende Jan Hop via r.hop@amsterdam.nl. De dag voor de webinar ontvang je de inloggegevens om deel te nemen. 

Aanbesteding

De gemeente Amsterdam zoekt met andere overheden naar innovatieve en duurzame toepassingen voor sportvelden. Deze willen zij in de regio opschalen en gezamenlijk inkopen. Voordat zij een aanbestedingsprocedure opzetten, wil de gemeente eerst ophalen of de opdracht duidelijk is. Vandaar deze marktconsultatie. Wil je meer weten? Lees meer op innovatiepartners.nl.