Spring naar content

Meld je gratis aan voor Brabant Sport Duurzaam

Ben jij bezig met het verduurzamen van jouw sportaccommodatie? Of zou je daar graag mee willen beginnen? Kom dan op 10 mei naar Brabant Sport Duurzaam. Dit duurzaamheidsevent voor sportclubs staat in het teken van netwerken, kennis opdoen in verschillende kleedkamersessies en de winnaar van de Sportaccommodatie van het jaar verkiezing wordt bekend gemaakt.

Meld je gratis aan

Wij willen de sportsector met elkaar verbinden. Daarom zijn alle sportclubs en gemeenten die aan de slag willen/zijn met verduurzamen van harte uitgenodigd. Tijdens deze avond gaan experts in op onderwerpen als de SportClub Scan, quickwins om energie te besparen en goed beheer van sportgras. Ook kun je een rondleiding door de duurzame sportaccommodatie Onder d’n Plag volgen.

Ben jij erbij?

Om de avond extra feestelijke te maken openen we met een lokaal diner en sluiten we af met een netwerkborrel. Er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus meld je direct aan!

Praktisch

  • Woensdag 10 mei, 17:30 – 22:00 uur
  • Sportaccommodatie Onder d’n Plag
    Osstraat 11, 5354 KC Ravenstein
  • Gratis entree

De prijs voor Sportaccommodatie van het jaar is een initiatief van Kenniscentrum Sport & Bewegen en NOC*NSF. Brabant Sport Duurzaam wordt georganiseerd in samenwerking met Sport Service Noord-Brabant en SDDL Demen.