Spring naar content

Meld je nu aan voor de uitreiking “Sportaccommodatie van het Jaar” en “Innovatieprijs Sportaccommodaties”

Op 22 april 2021 worden twee belangrijke prijzen uitgereikt in de (duurzame) sportsector: De Sportaccommodatie van het Jaar en de Innovatieprijs Sportaccommodaties. Omdat de Vakbeurs Sportaccommodaties dit jaar helaas niet door kan gaan, vinden de beide prijsuitreikingen plaats in het gloednieuwe en duurzame clubhuis van v.v.Angerlo Vooruit, de winnaar van vorig jaar in de categorie ‘beste initiatief duurzaamheid’. Vanaf 13.30 uur kun je via een livestream één of beide verkiezingen bijwonen en kennis maken met de genomineerden.

Sportaccommodatie van het Jaar is een initiatief van NOC*NSF, Kenniscentrum Sport & Bewegen en Vakbeurs Sportaccommodaties. Met deze award willen de partijen sportverenigingen inspireren en uitdagen tot het verduurzamen van hun accommodatie. Met als doel een toekomstbestendige en duurzame sportsector. Dit jaar zijn de volgende drie clubs genomineerd: S.V. Grol uit Groenlo, Tennisvereniging Berg en Dal en FC Burgum.

De Innovatieprijs Sportaccomodaties is een stimulans voor de ontwikkeling van nieuwe concepten in de sportsector en wil aanmoedigen dat het bedrijfsleven, opdrachtgevers en gebruikers focus hebben op innovaties. Het accent ligt op innovaties die de ontwerp- en ontwikkelfase al doorlopen hebben en nu ‘klaar zijn voor de markt’. Deze prijs is een initiatief van Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek, NOC*NSF, Sportinnovator, Vereniging Sport en Gemeenten en Vakbeurs Sportaccommodaties. De vijf winnaars zijn: Airsure, Resilient Blue Grasstechnology, SmartGoals Urban Skillcourt, SuReTec Kunstgras en Verduurzaming Sporthal Roomley. De uitreiking van deze prijs start om 15.00 uur.

Laat je inspireren door nieuwe inzichten en aansprekende voorbeelden waar je straks ook jouw voordeel mee kan doen. We zien je graag online op donderdag 22 april. Wil jij één of beide verkiezingen bijwonen? Meld je hier aan. Kort voor het online event ontvang je een mail met toegangslink.