Spring naar content

Oproep: deelnemers gezocht voor onderzoek duurzaamheid in de sport

Kenniscentrum Sport & Bewegen zet zich in voor een duurzame sportsector. Dat doen wij samen met de partners van de Routekaart Verduurzaming Sport. In 2019 hebben is de website www.duurzamesportsector.nl gelanceerd om jou op weg te helpen naar een duurzame sportaccommodatie.

Wij zijn op zoek naar:

  • sport- en beleidsadviseurs
  • sportverenigingsbestuurders
  • sportondernemers
  • veldbeheerders
  • buurtsportcoaches

Jij bent degene die de dagelijkse strubbelingen kent. Daarom horen wij heel graag jouw mening over verduurzaming in de sport, waar in het proces je je ook bevindt. Waar loop jij tegenaan in jouw verduurzamingsproces? Welke informatie of kennis mis je? En hoe kunnen wij jou hierin ondersteunen?

Om hierachter te komen, voeren we een kwalitatief (online) onderzoek uit. Verdere ontwikkeling van onze informatievoorziening kan namelijk niet zonder kritische en betrokken partners. Jouw input en suggesties zijn enorm belangrijk om samen de volgende stap te kunnen zetten naar een duurzame sportsector. Wil jij ons helpen?

Dit kun je verwachten

Het onderzoek vindt plaats via een beveiligde online omgeving (het e-Safari platform van Motivaction). Het onderzoek wordt verspreid over 4 (werk)dagen, waarbij we je vragen elke dag 20 tot 30 minuten te besteden aan enkele vragen. Dit kun je geheel naar eigen agenda invullen. Daarnaast kun je met andere deelnemers van gedachten wisselen over het onderwerp.

Het onderzoek vindt plaats tussen 24 februari t/m 1 maart 2022. Als dank voor je medewerking ontvang je:

  • Het boek Zeven Werelden, Een planeet van Jonny Keeling, Scott Alexander en David Attenborough
  • Of een Groene Waardebon t.w.v. €50,-

Verder krijg je de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek natuurlijk toegestuurd. Om de afhankelijkheid van het onderzoek te garanderen, hebben wij de uitvoering ervan uitbesteed aan onderzoeksbureau Motivaction.

Meer weten?

Als je vragen hebt over het onderzoek dan kun je contact opnemen met Mara Huiskes of Karin Lammers van Motivaction, bereikbaar via (020) 589 83 83. Of met Michael Poot, projectmanager verduurzaming Kenniscentrum Sport & Bewegen via (06) 104 73 258.

Wij stellen je deelname bijzonder op prijs. Alvast hartelijk dank voor je medewerking!