Spring naar content

Samenwerking Topsport Topics & Paralympic Science Support NL

Veel wetenschappelijke kennis uit de topsport is relevant en interessant voor zowel de Olympische als de Paralympische sporter. Hoewel veel kennis overlapt, vereist Paralympische sport soms specifieke inzichten.

De website van Paralympic Science Support NL is toegewijd aan de Paralympische topsport. Hier vind je verschillende contenttypen zoals factsheets, samenvattingen, bijeenkomstverslagen en de rubriek Vraag & Antwoord. Daarnaast delen we op deze website ook actueel nieuws en agenda/bijeenkomsten vanuit het netwerk. In sommige gevallen vind je op de site Vraag & Antwoord items beantwoord door TopsportTopics. 

Topsport Topics 

Topsport Topics is een website met Vraag & Antwoord service voor de professionals uit de Nederlandse topsport. Hier worden vragen van professionals uit de praktijk door de specialisten van Topsport Topics met behulp van de literatuur beantwoord. Topsport Topics kent gelijknamige contentvormen (Vraag & Antwoord, samenvattingen, factsheets en congresverslagen), daarnaast heeft Topsport Topics ook een eigen podcast en ontwikkelen ze infographics. 

Heb je de informatie die je zocht niet gevonden op de website van Paralympic Science Support NL? Wellicht is je vraag niet alleen relevant voor Paralympische atleten, maar ook voor Olympische atleten. Neem een kijkje op www.topsporttopics.nl en kijk of jouw vraag hier beantwoord wordt.