Spring naar content

Verkiezingsevent Sport, bewegen en de Europese Verkiezingen op 22 april

Veel maatschappelijke uitdagingen voor Europa hebben een connectie met sport en bewegen, maar wie realiseert zich dat? Nederlandse Europarlementariërs en de sportsector wisselen daarover ook nog (te) weinig kennis uit. Kenniscentrum Sport & Bewegen en NOC*NSF hebben daarom het initiatief genomen voor het event ‘Sport, bewegen en de Europese Verkiezingen, op maandag 22 april in het Huis van Europa. Kandidaten van VVD, CDA, D66, ChristenUnie en SP hebben al hun medewerking toegezegd.

Meer weten over dit event? Bekijk dan het volledige nieuwsbericht op: https://www.kenniscentrumsportenbewegen.nl/nieuws/verkiezingsevent-sport-bewegen-en-de-europese-verkiezingen-22-april/

Belangstelling om deel te nemen?
Gezien de beperkte ruimte in het Huis van Europa is het een bijeenkomst op uitnodiging, voor stakeholders op directie/management/bestuursniveau vanuit de sector sport en bewegen en maatschappelijke domeinen. Geen uitnodiging ontvangen, maar wel belangstelling? Mail dan naar de organisatoren of er nog plaats beschikbaar is: Jacqueline Kronenburg (Kenniscentrum Sport & Bewegen) of Theo Neyenhuis (NOC*NSF)