Spring naar content

Webinar Europa en sport 4 december

Wil jij (weer) aan de slag met Europese sportsubsidie? Zorg dat je beslagen ten ijs komt en volg het webinar over Sport en Europa op 4 december. Van 11.00 tot 12.15 uur gaan we dieper op welke (nieuwe) mogelijkheden het EU Erasmus+ programma biedt voor de sport in 2024. Ben jij al met een projectaanvraag bezig? Meld je dan vandaag nog aan. 

In de 75 minuten durende sessie delen experts en ervaren aanvragers hun kennis met je. Hoe werkt het aanvragen van subsidie? Waar kun je subsidie voor aanvragen binnen Erasmus+/ Sport en waar vind je informatie? Bovendien hoor je meer over de eerste ervaringen in Nederland met de nieuwe actielijn- leermobiliteit in de breedtesport. Wil jij wel eens in de keuken kijken van andere sportaanbieders in Europa? Dat kan nu zelfs op individueel niveau dankzij deze nieuwe ‘kennisstages’ binnen Erasmus+Sport.

Voor wie?
Voor iedereen die betrokken is bij internationalisering en/of Europese fondsenwerving in de sport, met name beleidsmedewerkers van gemeenten, sportorganisaties en ngo’s, wetenschappers en kennisorganisaties.

Deze online inspiratiebijeenkomst wordt georganiseerd door Kenniscentrum Sport & Bewegen, in samenwerking met de directie sport van het ministerie van VWS, NOC*NSF, Vereniging Sport en Gemeenten en Sportsubsidie.nl.

Schrijf je hier in.