Spring naar content

Webinar verduurzaming maatschappelijk vastgoed: financiering en techniek

Werkt u voor een gemeente of instelling die maatschappelijk vastgoed wil verduurzamen? Tijdens dit interactieve webinar krijgt u succesvolle voorbeelden uit de praktijk. De focus ligt op toepasbare business cases en (innovatieve) techniek. 

Gemeenten en maatschappelijke organisaties, zoals ziekenhuizen, scholen en culturele instellingen, staan voor een flinke opgave. Om de doelen in het Klimaatakkoord te behalen, moeten zij de komende jaren hun gebouwen verduurzamen. Ingewikkeld, omdat deze multifunctionele accomodaties veel verschillende diensten huisvesten. In dit webinar vertellen verschillende organisaties wat zij gedaan hebben om deze opgave aan te pakken.

Dit is het eerste webinar in de reeks over het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed. Bekijk ook het tweede webinar verduurzaming maatschappelijk vastgoed: samenwerken met gemeenten op 9 december 2021.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het webinar krijgt u praktijkvoorbeelden van onder meer Alrijne Ziekenhuis en gemeente Rotterdam. Vanuit de studio delen de sprekers live hun ervaringen met het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed. De focus ligt hierbij op de door hen gebruikte business cases, financiering en technische maatregelen. De sprekers gaan met elkaar in gesprek én met u. U kunt vragen stellen via de live chat. Ook is er tijdens het webinar aandacht voor onze ‘Wegwijzer financiering’. Met deze tool brengt u financieringsmogelijkheden in kaart.

Voor wie?

Dit webinar is gericht op (gemeentelijke) beleidsmedewerkers, (financieel) adviseurs en medewerkers van maatschappelijke organisaties. Andere geïnteresseerden zijn ook welkom.

Meld u aan

U kunt zich hier aanmelden voor dit webinar tot en met 10 november 2021. Deelname is gratis.