Spring naar content

Workshop: Zelf je sportaccommodatie verduurzamen met Sport NL Groen

De tijd om te verduurzamen is nu, ook in de sport. Hoewel er al veel goede initiatieven lopen is de route naar een duurzame sportsector lang. Tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties op 26 april in Houten leer je welke stappen jij kunt zetten naar een groene(re) sportaccommodatie. Eén van de workshops gaat over Sport NL Groen. Deze tool geeft inzicht in de maatregelen om te verduurzamen en daarbij ook de te verwachten (financiële) besparingen voor jouw club.

Zelf je sportaccommodatie verduurzamen met Sport NL Groen

14:00 – 14:45 uur, lezingenzaal 4
door Marit Bouwmeester

Tijdens deze workshop laat Marit Bouwmeester zien hoe jij Sport NL Groen kunt gebruiken om jouw sportaccommodatie te verduurzamen. Je krijgt concreet advies over te nemen maatregelen en je krijgt inzicht in de beschikbare subsidies en financieringen voor jouw club of onderneming. De tijd om te verduurzamen is nu!

Je gaat leren:

  • Hoe je eenvoudig alle benodigde inzichten kunt verkrijgen die je nodig hebt voor het verduurzamen van jouw sportaccommodatie
  • Wat verduurzaming voor jouw accommodatie concreet oplevert en welke investeringen daarvoor nodig zijn
  • Je krijgt inzicht in de beschikbare subsidies voor jouw sportaccommodatie, zowel op landelijk als op lokaal niveau

Vakbeurs Sportaccommodaties

100% focus op binnen- en buitensportaccommodaties: alles voor (ver)bouw, inrichting en beheer. Dat kun je verwachten van de Vakbeurs Sportaccommodaties. Bij de vorige editie waren 1.200 clubbestuurders, commerciële sportaanbieders en sport- of beleidsadviseurs aanwezig. Toegang is gratis, dus schrijf je vandaag nog in!